Pentru fiecare vis care ti se  va îndeplini vei plăti un preț ! Va trebui sa muncești din greu , de dimineața pana seara . Vei face sacrificii, vor rămâne putini oameni lângă tine, dar vei reuși ! Talentul este 15 la suta din succes, restul este munca …lacrimi, sudoare , lacrimi, sudoare și la final … izbânda .

           Ce te oprește sa reusesti , sa-ți găsești propriul drum ? Faptul ca nu ai bani , ca nu dormi suficient , ca nu ai timp, ca ai probleme de sănătate ? Cheia succesului se afla in mintea fiecăruia ! Dacă îți vei lasa mintea sa găsească mereu scuze pentru neîmplinirile tale , poate te vei împăca cu mizeria din viața ta . Trebuie sa știi , însă, ca îți vei omori astfel toate visele copilăriei ! Vei fi doar un balast, un rebut… atât ! O viața irosită …
          Mișcă-ți fundul ! Fa-ți treaba și vei vedea ca ți se vor întâmpla lucruri . Nu vei primi gratis nimic de la nimeni,   decât dacă te-ai născut intr-o familie cu părinți bogați . Dacă nu ai avut șansa asta, afla ca pentru fiecare dar primit din “senin” vei plăti un preț mai mare, așa ca fa-ți singur cadouri ! Muncește pentru ele !
           Dacă. nu ești geniu , nu ai alta șansa in afara unui efort susținut , continuu … Trebuie sa muncești cu patima ! Nu te plânge ca au trecut 3 luni și nu ai succes ! Asta e o treaba in care trebuie sa te implici permanent . Asta e un drum cu o implicare totala , zilnică ! Măsoară efortul tău constant după 15 ani … După 20 de ani ! Nu exista om  care sa se fi dăruit total unui tel și sa nu fi reușit ! Cei mai mulți oameni nu reușesc pentru ca renunța, cedează , abandonează ! Se conving ca nu pot, ca nu e pentru ei sau ca mai au timp . Pentru eșecuri găsim timp întotdeauna , dar nu pentru succes ! Învață din greșeli și nu le repeta ! Cazi ? Ridica-te ! Cazi ? Ridica-te ! Cazi ? Ridica-te ! La final vei rămâne in picioare . Oamenii de succes au destule eșecuri la activ, doar ca nu renunța !

 

Sursa foto: pixabay.com

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here