Are succes cu o afacere de familie . Locuiește intr-un apartament de pe vremea lui Ceasusescu, deși ar putea sta intr-o vila de lux. Călătorește rar in afara granițelor și atunci duce mereu dorul țării. Marinela Adam este “Regina Cozonacilor” și a dat lovitura cu deja celebra cofetarie “Claus”.
      Prăjiturile ei au ingrediente naturale și sunt făcute pe baza unui rețetar din anii ‘70, pe care-l supranumește “Biblia Cofetăriei” . Deși ar fi putut sa extindă businessul in toată România , Regina Cozonacilor vrea sa păstreze secretele rețetelor Claus in familie. A pornit cu bani împrumuți și a ajuns pe culmile succesului. Spune ca secretul succesului  ei este o icoana oferită de parintele Iustin de la Mănăstirea Petru Vodă. Face foarte des acte de caritate și ii este recunoscătoare Divinitatii.
         “Regina Cozonacilor” iubește oamenii și simplitatea . Nu a uitat de unde a plecat și visează ca afacerea ei sa se transmită din generație in generație. Urmăriți povestea ei fascinanta intr-un interviu care va va îndulci viața .

3 COMENTARII

  1. Un adevarat om de televiziune care intodeauna a stiut sa scoata la lumina adevarul. Felicitari pentru realizarile trecute si succes in realizarea emisiunilor viitoare. Cu deosebita stima si consideratie echipa Pensiunea de Vis -www.pensiuneadevis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here