Falimentul democrației românești ! Cine o îngroapă ?

0

      Intervenția brutala, disproporționată a Jandarmeriei in 10 august, anul trecut, a avut ca scop intimidarea, insinuarea fricii, paralizarea “elementelor” dornice de schimbări sociale și politice profunde ! Strategia operațiunii a fost concepută de borfasii politici care de ceva timp încoace urinează necontenit pe destinul României. Folosirea unui arsenal urias împotriva unei mase de oameni populata cu foarte mulți copii și femei si-a atins scopul , cel puțin pentru o perioada … una extrem de importantă pentru politicienii care se străduiesc sa ingenuncheze orice forma independenta de justiție ! Sa nu ne facem iluzii … foarte probabil nu am avut justiție independenta pana acum, dar nici nu vom mai avea!

       Germenii dictaturii se formează, se cristalizeaza constant. Pe eșichierul politic mai avem un singur partid și fantomele celorlalte! Apar primele tentative de desprindere de București a unor comunități locale. In câțiva ani ar putea deveni mișcări serioase.  Avem așadar un mediu politic rupt total de aspirațiile straturilor sociale dinamice ! Grupurile mafiote care sufoca șubreda democrație românească nu au nici cea mai vagă idee despre cum se conduce o țara ! Nu vor fi in stare sa creeze mecanisme care sa relaxeze și sa vitalizeze in același timp economia, deși sunt atât de simplu de identificat de către orice manager bun de companie privată . Mafioții politici nu știu decât sa inventeze taxe ! Ei știu foarte bine sa fure, iar pentru acoperirea găurilor date bugetului statului și economiei , îl cocoșează pe roman! Băieții ăștia nu mai pot fi corectați prin alegeri ! Este foarte probabil o iluzie . A vota aceste platforme politice controlate de mafioți sau de părți ale unor servicii secrete care numai cu țara nu tin, înseamnă sa permanentizăm un sistem falimentar ! Asta și vor păpușarii noștri . Cum-necum sa mergem la vot. Sa acceptam acest raport sinistru între noi și ei ! Ei bine …trebuie sa inversam acest raport ! Trebuie sa găsim soluții in afara acestui mediu politic pentru a ne recupera țara !

       Capitalismul nostru a fost construit de nomenclaturisti comuniști de mâna a doua sau a treia, de urmașii lor și de stăpânii de prin “Servicii”. Practic … avem un capitalism comunist, anemic, in care câțiva antreprenori entuziaști se încăpățânează sa reziste in pofida lipsei oricărei forme de predictibilitate financiara ! Democrația românească a murit ! Democratia asta noastra e un cadavru urat mirositor ! Mortul trebuie îngropat ! Așa e datina …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here