Deseori ne întrebam cum ajung in funcții de conducere indivizi complet lipsiți de valoare ? Ei bine pe cât de ștersi și de anosti sunt in plan personal , pe atât sunt de determinati sa-și atingă scopurile ! Pur și simplu au o ambiție mult peste a celorlalți. Foarte mulți patroni sunt pacăliți de acești indivizi extrem de abili in atingerea propriilor obiective. Astfel, ani de zile companiile pierd bani și timp prețios ținând in poziții cheie șefi nepotriviți. Iata 5 criterii de identificare a șefului păgubos :                                    1.  Se înconjoară de obedienti și de mediocri.
2. Îl interesează in primul rând sa-și conserve poziția și avantajele . Rezultatele lui vor fi in linia companiei, fără salturi spectaculoase.
3. Recompensele lui se vor duce mai tot timpul spre subalternii care muncesc in primul rând pentru el și nu pentru companie.
4. Ii va îndepărta, umilii sau forța sa plece pe subalternii mai deștepți decât el.
5. Chiar dacă are idei putine si de cele mai multe ori fixe, are in schimb o abilitate specială : mimează munca – e in stare sa stea deseori peste program pentru a fi convingător in fata patronilor , pe care obișnuiește sa-i linguseasca aproape in fiecare zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here